5 unieke stylingtips voor de kinderkamer

5 handige styling tips voor de kinderkamer

Graag wil ik wat handige en simpele styling tips met jullie delen om de kinderkamer of babykamer in te richten of een beetje te restylen.

TIP 1

Dit kan je bijvoorbeeld doen met muurstickers, heb je geen tijd/zin om de muur te behangen of om te verven maar wil je wel die ene kale muur wat opfleuren, dan kan je ook leuke muurstickers gebruiken. deze zijn er in allerlei verschillende stylen en kleuren.
Zo kan je kiezen voor verschillende vormen zoals sterren, hartjesdriehoekjes of leuke diertjesananassen en noem het maar op.

ananas muurstickers kinderkamer Muurstickers kinderkamer sterretjes 


TIP 2:

Ook muziekhangers staan super leuk als decoratie, deze kan je bijvoorbeeld aan het bedje hangen, aan de muur of aan een hemeltje. Ze zijn niet alleen leuk als decoratie maar ook de baby kan hier heerlijk rustig van worden en lekker in slaap vallen.
Een goede tip die ik destijds had gekregen van mijn verloskundige was om het muziekje bij mijn buik af te spelen en wanneer kleine Jims was geboren werd hij elke keer enorm rustig toen ik het muziekje afspeelde.

Jollein Muziekhanger Animal club rougeJollein Muziekhanger Rainbow greyJollein Muziekhanger Lama off-white


TIP 3

De verschoonmand van Childhome i.p.v een waskussen. Deze tip vind ik zelf zo ontzettend leuk staan in de babykamer.
Toen ik zwanger was had ik hier zelf nog nooit van gehoord en heb het helaas ook niet gebruikt. ik kwam dit een tijdje terug tegen op pinterest en ik was gelijk verliefd.
Het staat ontzettend mooi en het is ook heel erg handig.
Door de opstaande rand kan de kleine hier niet gemakkelijk vanaf rollen, ook het matrasjes is gemaakt van hetzelfde materiaal als een waskussen zodat je deze gemakkelijk schoon kan maken.

Verschoon mandje baby


TIP 4

Nachtlampjes vind ik zelf ook enorm schattig staan op iedere kinderkamer en ook geeft het veel kindjes een veilig en rustig gevoel.
Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie grote tafellamp of een klein nachtlampje die ook vanzelf weer uitgaat na een aantal minuten.

nachtlampje beertje A Little Lovely Company Tafellamp Eend - A Little Lovely Company Tafellamp unicorn A Little Lovely Company


TIP 5:

Dit is misschien niet een echte styling tip maar ik zelf gebruik ook Jims zijn slaapzakken als decoratie zodra hij wakker is.
Koop een bijpassend slaapzakje in de style van je kamer en hang deze aan een leuk haakje aan het bedje, een leuk haakje aan de muur of aan bijvoorbeeld een leuk mooi kledingrek. Wij hebben bijvoorbeeld een super gaaf tipi kledingrek in ons assortiment waar je onder andere een leuke slaapzak aan kunt hangen

 Slaapzak 4 seizoenen 70cm Rib stone grey Slaapzak 4 seizoenen 70cm Circus