5 Voordelen van houten speelgoed baby

Het nieuwste May Mays Magazine blog gaat niet over ‘goed speelgoed versus slecht speelgoed, maar om de kwaliteit van houten speelgoed baby en peuter. Het gaat erom de kwaliteiten van houten speelgoed baby en peuter aan het licht te brengen, de kenmerken en voordelen van houten speelgoed baby’s te belichten. Als ook de aandacht te vestigen op de 5 voordelen die houten speelgoed geven voor je kleintjes!

We bespreken ook een prachtige reeks Little Dutch houten speelgoed. Van houten bijtringen en rammelaars voor baby die veel zintuiglijk plezier bieden tot een poppenhuis welke prachtig staan in de kinderkamer en zelfs de woonkamer.

1. Veiligheid speelgoed van hout

Het is van essentieel belang dat al het speelgoed dat in contact komt met een baby of kind veilig is, vooral omdat baby’s graag ontdekken door dingen in hun mond te stoppen! Veel plastic speelgoed bevat chemische en schadelijke stoffen zoals BPA’s en ftalaten, terwijl sommige zelfs sporen van lood in de verf kunnen bevatten. Speelgoed van hout daarentegen is een natuurlijk materiaal dat veilig is voor een baby. En sommige houtsoorten blijken zelfs antibacteriële eigenschappen te bevatten.

Lees gehele artikel op May Mays Magazine