De 10 leukste kraamcadeaus

Ik heb een leuk en handig artikel geschreven over de allerleukste kraamcadeautjes met hierbij een korte uitleg waarom deze cadeautjes zo handig en leuk zijn om te geven.

 1. Wat natuurlijk altijd leuk is om te geven zijn onze populaire BIBS fopspeentjes maat 1, deze zitten leuk verpakt en ze kunnen gebruikt worden vanaf de geboorte, vrijwel iedere baby vind deze speentjes fijn. Verkrijgbaar in de mooiste kleurtjes waaronder ook de handige Glow in the dark speentjes
  Prijs: 2 speentjes voor maar 7,95 en 2 duoverpakkingen (4 speentjes) voor 13 euro

  bibs bliste petrol island sea
 2. Een knuffeltje is natuurlijk ook altijd erg leuk om te geven, bijvoorbeeld dit schattige Lamatje van het merk Jollein.
  Prijs: 6.95
  Jollein speendoekje Lama grey
 3. Wat ik zelf erg leuk vond om te krijgen als kraamcadeau was het Baby’s eerste jaar invulboek, of het kraamboek waarin je leuke herinneringen kan opschrijven en leuke foto’s in kan plakken.
  Prijs: 11,95
  Baby’s eerste jaar invulboek
 4. Flesjes heb je eigenlijk ook nooit genoeg, een babyfles bij opa en/of oma, 1 thuis en een reserve fles.
  Wij verkopen de flesjes van het merk Difrax waar ik bij Jims een hele fijne ervaring mee heb. Ook hoor ik enorm veel positieve verhalen over het merk Dr. Browns en deze worden binnen 1a2 weekjes al toegevoegd aan ons assortiment in meerdere kleuren en maten.
  Difrax S-babyfles - Natural - 250 ml - Woezel en Pip
 5. Wat ook een heel populair en ontzettend fijn kraamcadeau is, is een wikkeldeken of een inbakerdoek. Een wikkeldeken kan je echt OVERAL gebruiken! Wij gebruikte deze zelf in de maxi-cosi (er zitten handige gaten in voor de riemen) in de kinderwagen, in de box en zelfs in bedje de eerste maanden. Echt Ideaal!
  Prijs: Verkrijgbaar vanaf 11.50
  wikkeldeken baby
 6. Een muziekhanger is ook ontzettend leuk om op te hangen ter decoratie in de babykamer. Het rustige muziekje geeft de baby een vertrouwd en rustgevend is gevoel zodat hij/zij heerlijk kan slapen.
  Jollein Muziekhanger Animal club rouge
 7. Ook hebben wij kant klare giftboxes, waaronder ook een aantal zelf samengesteld. Deze worden erg leuk verpakt zodat het een feestje is om deze open te maken, ook kan je hier een leuk persoonlijk tekstje aan toevoegen.
  Baby gift box: Welcome little baby (S)
 8. Sophie de giraf is ook een super schattig en populair merk en wij verkopen onder leuke knuffeltjes, speelgoed, boekjes en giftboxes hiervan!
  Sophie de Giraf - Babyspeeltje (in geschenk doos)
 9. Op iedere baby uitzet lijst staan ook hydrofiele luiers om de kleine mee af te drogen, op te verschonen, of te gebruiken tijdens het voeden. Hoe leuk is het dan om deze cadeau te geven in leuk kleurtje of met een gaaf printje
  Jollein Hydrofiel luier Safari forest green (4pack)
 10. Slabbetjes of kwijlslabbetjes zijn ook een echte musthave voor ieder kind! Wij hebben mooie en handige slabbetjes van de merken Mushie, Jollein en ons eigen merk. Zou hou je de kleertjes van jouw kleintje droog en schoon.