Ruilen (gratis in ruil voor online shoptegoed) en retourneren

Retourneren:

Mocht een artikel ondanks onze goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden.
Je hebt wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heb heb je nog 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant NOGMAALS 14 dagen (deze missen we) om het product daadwerkelijk retour te sturen.

De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.
Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven op de website van je vervoerder.

Wegens hygiëne is het niet mogelijk Bibs spenen te retourneren

stap 1: Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via klantenservice@maymays.nl

  1. ordernummer
  2. artikelen die retour komen
  3. de reden van retour

stap 2: Vul het retourformulier in en voeg deze toe bij uw verzending.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Liever ruilen in de vorm van online shoptegoed dan is retourneren gratis:

Wilt u een product retourneren en uw geld terugkrijgen in de vorm van online shoptegoed voor May Mays dan is uw retour gratis.
Stuur ons een email met welke producten u wilt retourneren en wij sturen vervolgens een retouretiket naar u op.
Zodra uw artikelen in goede orde zijn ontvangen, ontvangt u binnen 1a 2 werkdagen  een email met het online shoptegoed t.w.v de artikelen die retour zijn gekomen mits deze in goed orde zijn ontvangen.