Resultaat 1–48 van de 156 resultaten wordt getoond

Babykamer

Een babykamer hoort een veilige haven voor je kindje te zijn. Een plek waar hij of zij rustig kan slapen, maar ook kan rondkruipen, spelen en nieuwe dingen leren. Wij hebben alle producten die je nodig hebben om zo’n ruimte te creëren.

Bekijk alle producten 

Wil je een kinderkamer volledig inrichten? Of heb je een laatste paar items nodig om je kindermaker mooi af te werken? We hebben alles die je nodig hebt, van wiegjes en vloerkleden tot beddengoed, muurstickers en meer!

Kies de kleuren en thema’s die bij jou en je kindje past.

Met onze gave kinderkamer producten creër je een eigen stijl. De producten zorgen voor optimale veiligheid en slaapcomfort. Al onze producten voldoen aan de Europese veiligheidsnorm en zijn getest door ervaren experts.


Jollein producten

Wij verkopen onder meer veel Jollein producten voor je kinderkamer. Jollein is een Nederlands bedrijf dat since 1973 babykamertextiel en -accessoires ontwerpt. Hun doel is om mooie, trendy artikelen te ontwikkelen die ook praktisch en van hoge kwaliteit zijn. Verder is het bedrijf toegewijd aan duurzaam ondernemen. Je kunt dus gerust je kinderkamer met de kleurvolle, comfortabele textielproducten van Jollein inrichten.

Waar moet ik aan denken wanneer ik een kinderkamer inrichten?
Er komt veel bij kijken bij het inrichten van een kinderkamer. Denk aan aspecten als kleur, thema, veiligheid, enz. En dan heb je nog een lange lijst met spullen die je moet hebben. Voor een nieuwe ouder kan het erg overweldigend zijn. Daarom hebben we deze handige checklist opgesteld. Bekijk hier de checklist

We raden je aan om eerst de basis te creëren. Wil je volgens een thema decoreren? Kies het dan eerst. Zo niet, kies dan ieder geval een basiskleur. Daarna wordt het veel makkelijker om de rest van je babyspullen uit te kiezen.