Klamboes en Sluiers

Met een klamboe of sluier geef je je babykamer een mooie, gezellige uitstraling. Er zijn veel kleuren om uit te kiezen, dus je kunt altijd iets vinden dat past bij het thema en het kleurenschema van je babykamer.
Klamboes/sluiers en piekstokken zijn apart verkrijgbaar. Zo hoef je geen piekstok te kopen als je de klamboe of sluier aan het plafond wilt bevestigen.

Bekijk hier ons assortiment:

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Wat is het verschil tussen een klamboe en een sluier?
Klamboes en sluiers worden beide om het wiegje of ledikant van je kindje gedrapeerd. Een klamboe is aan de bovenkant gesloten, terwijl een sluier aan de bovenkant open is. Wil je je kindje beschermen tegen muggen en andere vliegende insecten, dan is een klamboe de juiste keuze.

Waarom een sluier of klamboe kopen?
Klamboes en sluiers zien er niet alleen mooi uit. Ze hebben ook veel praktisch nut.
Een klamboe is fijn voor een pasgeboren baby omdat het een geborgen gevoel geeft. Ook beschermt een klamboe je kindje tegen muggen – erg handig als je niet wilt dat je baby ’s nachts onnodig gestoord wordt.
Verder bieden klamboes en sluiers bescherming tegen fel licht. Zo kun je baby overdag beter slapen. In de winter zorgen ze ook voor een beetje extra warmte in het wiegje of ledikant.