Toont alle 3 resultaten

Mooie Muurstickers voor je Kinderkamer

Muurstickers zorgen voor kleur en vrolijkheid in je kinderkamer.

Met onze muurstickers creëer je eenvoudig een sfeer die bij je kindje past. Is je kindje gek op vogels of tijgers? Kies dan voor onze stickersets van deze dieren voor je kinderkamer.

Je kunt muurstickers ook gebruiken om het thema van je kinderkamer compleet te maken. Of om snel van thema te wisselen. Onze muurstickers zijn heel envoudig te gebruiken – binnen een paar minuten kun je je kinderkamer een nieuwe look geven.

Koop hier je muurstickers:


Waarom muurstickers gebruiken?
Met muurstickers kun je met veel gemak de sfeer in je kinderkamer aanpassen. De stickers die wij verkopen zijn gemaakt van PVC en kunnen worden verwijderd zonder vlekken achter te laten. Ze kunnen ook opnieuw gebruikt worden. Stel je voor. Je hebt de muren van je babykamer met vogelstickers bedekt. Maar je kindje blijkt bang te zijn voor vogels. Nu kun je de vogelstickers moeiteloos verwijderen en vervangen door iets geschikter. Of je dacht dat je baby een meisje zou worden en je hebt de muren met roze hartjes bedekt. Maar toen werd het een jongen en moest je snel iets anders verzinnen. Ook hier wordt het heel makkelijk om het decor aan te passen.

Hoe om muurstickers te gebruiken
Je kunt muurstickers gemakkelijk op de muren aanbrengen en weer zonder schade verwijderen. Let wel goed op de volgdende:
• De verf moet volledig droog zijn
• De muren moeten schoon (olie- en stofvrij) zijn