Toont alle 4 resultaten

Wiegjes

Een wieg is een van de belangrijkste items voor je babykamer – het is het allereerste bedje voor je baby. In een wieg voel je baby zich veilig en geborgen. Je kunt een wieg ook erg makkelijk verplaatsen, heel handig als je je baby altijd naast je wilt hebben.

Ben je op zoek naar een mooi en bijzonder babywiegje voor in de babykamer of op je slaapkamer?

Wij hebben verschillende wiegjes in ons assortiment, van klassiek tot kleurrijk en van het prachtige merk Childhome. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige rotan wieg of een moses mand. Deze manden zijn erg stijlvol en handig, je neemt de wiegmand gemakkelijk overal mee naartoe en laat je kleintje bij je slapen.

De matrasjes zitten er vaak al bij, maar kijk hier voor de zekerheid even goed naar in de productomschrijving.

Goed om te weten: Al onze wiegjes zijn heel veilig en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Waarom een wieg en niet gelijk een ledikant?

Doordat je baby in een wiegje in een kleine ruimte zit, voelt je baby zich veilig. De kleine ruimte geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid, vergelijkbaar met wat je baby gewend was in de baarmoeder.

Ook ziet een wiegje er heel lief uit en omdat het kleiner is dan een ledikant, kun je de wieg gemakkelijk verplaatsen en eventueel naast je eigen bed zetten. Dit is erg gemakkelijk met bijvoorbeeld de nachtvoeding en om je baby ’s nachts even te troosten.

Hebben jullie ook wieg accessoires?

Jazeker, we hebben diverse wieg accessoires in ons assortiment, zoals dekens, speciale hoezen voor de mosesmanden en wiegstandaards.


Is een wieg veilig? Een wieg moet aan bepaalde veiligheidsnormen voldoen. Al onze wiegjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn getest door experts. Dit houdt in dat:
β€’ Een babywieg is minimaal 27,5cm diep en maximaal 90cm lang.
β€’ Eventuele spijlen van de wieg mogen niet verder dan 7cm uit elkaar staan.
β€’ Bij dichte babywiegjes moet er voldoende ventilatie zijn.
β€’ De bodem moet vlak zijn en ook weer zorgen voor voldoende ventilatie.
β€’ Het matras moet perfect in de wieg passen. Er mag geen ruimte zijn tussen het matras en de zijwanden van het babywiegje.

Heb je meer vragen over de veiligheid van onze wiegjes? Neem gerust contact met ons op!

Service May Mays
Meer weten over de producten en diensten van May Mays? Neem dan contact met ons op! Bel naar 850043260 en wij helpen je graag met al je vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Of stuur een bericht via de site en wij reageren zo snel mogelijk (binnen 24 uur). Je kunt ons ook een berichtje sturen via Facebook Messenger – wij antwoorden je hier vaak al binnen een paar uur.
Bij May Mays vinden wij service heel erg belangrijk en wij doen er ook alles aan om een glimlach op je gezicht te krijgen.