Toont alle 2 resultaten

Dekbedovertrekken

Koop hier hoogwaardige dekbedovertrekken van het Nederlandse merk Jollein.
Het is erg handig om meerdere dekbedovertrekken voor je babykamer te hebben, want ze moeten vaak gewassen worden.
We raden je aan om ten minste 3 stellen in huis te hebben. Zo heb je altijd een droog, schoon dekbedovertrek bij de hand. Het kan een keer gebeuren dat je het dekbedovertrek net hebt vervangen en in de was hebt gedaan als je kind een ongelukje krijgt en direct een schoon dekbedovertrek nodig heeft.
En er zijn ook zoveel leuke prints en kleuren om uit te kiezen dat het heel fijn is om meerdere dekbedovertrekken te kopen.

Bekijk ons assortiment prachtige dekbedovertrekken:


Hoe vaak moet ik een dekbedovertrek wassen?
Het is aan te raden een dekbedovertrek minimaal één of twee keer per week te wassen. Maar je zult zien dat het in de praktijk meestal vaker moet gebeuren, want het is verstandig om het beddengoed direct te wassen als je kindje heeft overgegeven of een ander soort ongelukje heeft gehad.
Als je baby ziek is, is het ook een goed idee om het beddengoed vaker – zelfs dagelijks – te wassen.
Daarnaast is het ook belangrijk om het dekbedovertrek te wassen als deze zichtbaar vuil is.

Waarom is de kwaliteit van een dekbedovertrek belangrijk?
Baby’s hebben een gevoelige huid en daarom is het belangrijk om een dekbedovertrek te kiezen dat zacht en comfortabel is.
En omdat een dekbedovertrek vaak gewassen moet worden, is het belangrijk dat de stof veel wasbeurten kan doorstaan, zonder te slijten.
De dekbedovertrekken die wij verkopen zijn allemaal van het Nederlandse merk Jollein en zijn gemaakt van 100% katoen. Jollein zorgt voor textielproducten van hoge kwaliteit, met aandacht voor duurzaamheid.