Waskussens en Waskussenhoezen

Een waskussenhoes is niet alleen praktisch, hij staat ook heel mooi in je babykamer. Kies hier uit onze prachtige waskussenhoezen in diverse kleuren en stoffen:

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Waarom een waskussenhoes?

Een waskussenhoes beschermt de waskussen tegen ongelukjes tijdens het verschonen en omkleden van je baby en is veel gemakkelijker om schoon te maken dan de waskussen zelf. Het is ook meer comfortabel voor je baby, want de stof van de hoes is zacht en absorberend. Daarnaast is het fijn om waskussenhoezen in passende kleuren te kopen om je babykamer een mooie afwerking te geven.

Hoe kies ik een waskussenhoes?
Kies een waskussenhoes die goed past. De waskussenhoezen die wij verkopen hebben allemaal de afmetingen 50cm x 70cm en passen precies om de waskussens van Jollein.
Kijk ook naar de verschillende stoffen. Je kunt onder andere de volgende stoffen uit ons assortiment kiezen:
• Badstof (zacht en absorberend)
• Bliss knit met terry paneel (warm en superzacht)
• Graphic quilt (zacht en mooi om met andere quiltproducten te matchen)

Dan is het natuurlijk ook leuk om een waskussenhoes te kopen in een kleur die past bij de inrichting van je babykamer. Vind je meerdere kleuren mooi? Koop er dan meer dan een! Het is in ieder geval handig om minimaal twee waskussenhoezen te hebben, aangezien deze vaak gewassen moeten worden en niet in de droger gedroogd kunnen worden.

You cannot copy content of this page