Toont alle 2 resultaten

Barnsteen sieraden

Barnstenen sieraden voor baby’s en peuters zijn niet alleen prachtig, ze zijn ook natuurlijke hulpmiddelen tegen de pijn van doorkomende tandjes. Bij May Mays vind je de mooie, vrouwelijke en ook stoere barnstenen kettingen en armbanden van het merk Mayli.
Bekijk hier het assortiment:


Waarom barnstenen sieraden voor baby’s en peuters?

Barnsteen sieraden zien er heel mooi uit en ze zijn veilig voor je kleintje. De bijzondere kleuren en texturen van elk sieraad kunnen niet exact worden gedupliceerd en daarom is elk sieraad uniek. Elke kraal van een barnstenen sieraad wordt apart geknoopt en daarom zou er maar één kraal losraken als de ketting of armband breekt.

Barnsteen bevat ook barnsteenzuur dat werkt als een natuurlijke pijnstiller. Het barnsteenzuur komt vrij wanneer je kindje de barnstenen sieraad tegen haar huid draagt en het barnsteen opwarmt. Op die manier helpt de barnstenen sieraden tegen de pijn en het ongemak van doorkomende tandjes. Ook heeft de barnsteen een kalmerende werking.

Hoe maak je barnstenen sieraden schoon?

Gebruik een zachte doek om het sieraad af te vegen. Je kunt ook water gebruiken - laat het sieraad dan drogen in de zon.