Toont alle 14 resultaten

Hydrofiele multidoeken 70 x 70

De hydrofiele multidoeken 70 x 70 zijn echt onmisbaar voor elke ouder en kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt. Wil je je baby afdrogen of inwikkelen na het badderen? Wil je je baby onderweg verschonen? Of wil je een speelkleed voor buiten, dat je ook gemakkelijk kunt wassen? Dan komt een hydrofiele multidoek goed van pas!

Bij May Mays verkopen we de hydrofiele multidoeken van Jollein. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren en prints.


Meer over de hydrofiele multidoeken 70 x 70

De multifunctionele hydrofiele doeken nemen veel vocht op en zijn na het wassen ook snel droog. Ze zijn daarom zeer geschikt als handdoek, baddoek, spuugdoek of zelfs als luier.

Daarnaast zijn de hydrofiele multidoeken van Jollein van goede kwaliteit en kun je ze heel lang gebruiken. Kwaliteit is belangrijk bij hydrofiele doeken, omdat ze meestal heel vaak gewassen moeten worden en dan wil je niet dat ze snel slijten. Met de doeken van Jollein hoef je je daar geen zorgen over te maken, mits je de wasvoorschriften goed opvolgt.