Resultaat 1–100 van de 102 resultaten wordt getoond

Beste bezoeker, er zijn een aantal kleurtjes uitverkocht wegens vertraging vanuit BIBS. Ik verwacht alle kleurtjes eind volgende week (40) of week 41 weer aan te kunnen vullen. Voor nu zijn er nog genoeg leuke kleurtjes beschikbaar. Mijn excuses voor het ongemak.
Liefs Shirley May

Koop hier de allermooiste BIBS Spenen

Op zoek naar de allermooiste spenen voor je kindje, die hij of zij ook leuk vindt? Deze BIBS spenen uit Denemarken zijn al meer dan 40 jaar dé keuze voor ouders en hun baby’s. Met een zuiggedeelte gemaakt met 100% natuurrubber en met een polypropyleen schild, zijn deze spenen volledig vrij van BPA, PVC en andere schadelijke stoffen.

Kies hier uit ons assortiment van meer dan 50 verschillende kleuren in maat 1, 2 of 3:

(Scroll helemaal naar beneden voor meer uitleg over de verschillende maten.)


De BIBS speentjes zijn ontzettend populair en dat is niet voor niks. Naast dat ze er ontzettend leuk uitzien worden ze ook door vrijwel ieder kind geaccepteerd. Ze zijn ook 100% veilig voor je baby en voldoen aan alle Europese normen.
Omdat deze fopspenen zeer gunstig geprijsd zijn, kun je ze gemakkelijk in een hele reeks kleuren kopen, passend bij al de outfits van je kindje. En er zijn nog veel meer redenen om voor BIBS te kiezen – lees hier ons artikel over alle voordelen van de BIBS spenen.

  Er zijn drie maten beschikbaar:
(Houd er rekening mee dat de leeftijdsrichtlijnen slechts richtlijnen zijn. Elke baby ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en het is altijd belangrijk om te kijken wat het beste bij je baby past en wat je baby het liefste heeft.) BIBS speen maat 1: Geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Wij verkopen de BIBS speentjes maat 1 in hele mooie blisterverpakkingen of duoverpakkingen en hierbij hebben wij ook een hele leuke BIBS aanbieding, namelijk 2 duoverpakkingen (4 speentjes) voor maar 13 euro (Tip: deze zijn erg leuk om cadeau te doen). Ook BIBS maat 1 hebben wij in ontzettend veel verschillende kleurtjes waaronder ook de heel handige glow in the dark fopspenen.

BIBS speen maat 2: De BIBS speen maat 2 is geschikt vanaf 6 maanden tot ongeveer 18 maanden, maar wordt vaak een stuk langer gebruikt, wat natuurlijk helemaal niet erg is. Veel kinderen gebruiken maat 2 totdat ze geen speentje meer willen, dus deze maat is een goede keuze als je niet zeker weet welke maat je moet kiezen.
Wij verkopen deze in 53 verschillende kleuren en hebben een hele mooie aanbieding, namelijk 3 BIBS spenen voor maar 11,50 en vanaf 5 speentjes GRATIS verzending.

BIBS speen maat 3: BIBS speen maat 3 is geschikt voor kinderen boven de 18 maanden. Maar uit ervaring kunnen we zeggen dat het beter is om alleen naar die maat over te schakelen als je kindje maat 2 niet meer accepteert. De BIBS speen Supreme (beschikbaar in maat 1 en maat 2):

Sinds kort hebben we ook de BIBS Supreme spenen aan ons assortiment toegevoegd. Deze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, maar zijn vlindervormig en hebben een platte speen waardoor er nog minder druk ontstaat op de gehemelte en de tanden van jouw kindje.
De schild van de Supreme speen is buigzaam en bevat luchtgaten om de kans op huidirritatie te verminderen.

Kies voor BIBS en laat je baby tot rust komen met een stijlvol, veilig en comfortabel speentje.
De waardering van www.maymays.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 669 reviews.