Resultaat 1–48 van de 122 resultaten wordt getoond

BIBS spenen in de mooiste kleuren

ACTIE: 5 BIBS spenen voor maar 23,50 (Glow in the dark, Boheme en De Lux hebben een meerprijs)

Deze BIBS spenen uit Denemarken zijn al meer dan 40 jaar dé keuze voor ouders en hun baby’s. Met een zuiggedeelte gemaakt met 100% natuurrubber en met een polypropyleen schild, zijn deze spenen volledig vrij van BPA, PVC en andere schadelijke stoffen. Naast dat ze er ontzettend leuk uitzien worden ze ook door vrijwel ieder kind geaccepteerd. Ze zijn ook 100% veilig voor je baby en voldoen aan alle Europese normen. Omdat deze fopspenen zeer gunstig geprijsd zijn, kun je ze gemakkelijk in een hele reeks kleuren kopen, passend bij al de outfits van je kindje., ga jij voor nude kleuren of juist voor felle kleuren? De fopspenen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Sinds kort zijn ze er ook bibs boheme spenen en gave tie-dye kleurtjes.

Er zijn 3 verschillende BIBS maten


Geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Ook BIBS maat 1 hebben wij in ontzettend veel verschillende kleurtjes waaronder ook de heel handige glow in the dark fopspenen.


De BIBS speen maat 2 is geschikt vanaf 6 maanden tot ongeveer 18 maanden. Wel wordt maat 2 vaak een stuk langer gebruikt, wat natuurlijk helemaal niet erg is. Veel kinderen gebruiken maat 2 totdat ze geen speentje meer willen. Daarom is deze maat is een goede keuze als je niet zeker weet welke maat je moet kiezen.<


De BIBS speen maat 3 is geschikt voor kinderen boven de 18 maanden. Maar uit ervaring kunnen we zeggen dat het beter is om alleen naar die maat over te schakelen als je kindje maat 2 niet meer accepteert.

 4,95
 4,95
 4,95
 4,95
 4,95
 4,95

BIBS is een premium Deens babymerk dat werd opgericht in 1978. Onze eerste focus lag op fopspenen en onze iconische ronde Color-fopspeen heeft een geschiedenis van meer dan 40 jaar. Onze fopspenen zijn verschillende keren verfijnd om het best mogelijke materiaal en product voor de kleintjes te garanderen.

Hoewel de focus nog steeds ligt op onze populaire fopspenen, bouwen we ook verder aan ons assortiment babyproducten. Vanaf het begin is het onze ambitie geweest om hoogwaardige producten te produceren in het best mogelijke materiaal. En dat terwijl we zorgen voor een esthetisch aantrekkelijk ontwerp.

Met de grootste aandacht voor functionaliteit en veiligheid, geeft ons brede assortiment producten de kleintjes een kleurrijk begin van het leven. Wij geloven dat persoonlijke expressie de sleutel is, en met ons brede scala aan kleuren zorgen we ervoor dat er voor elk wat wils is.

Al onze fopspenen worden nog steeds zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in Denemarken.