Resultaat 1–48 van de 62 resultaten wordt getoond

BIBS spenen maat 1

ACTIE: 5 BIBS spenen voor maar 23,50 (Glow in the dark, Boheme en De Lux hebben een meerprijs)

BIBS spenen maat 1 zijn geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden. Met onze prachtige BIBS newborn spenen verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten kun je iedere outfit combineren met een bijpassende BIBS speen. Zo zijn de 100% natuurlijke BIBS spenen niet alleen enorm handig maar ook een echte eye-catcher.

BIBS spenen zijn niet alleen heel mooi, maar ze worden ook vrijwel door elke baby geaccepteerd omdat ze erg licht van gewicht zijn. Met de kersvormige speen is deze ook heel goed te combineren met borstvoeding en de vorm van de speen voorkomt irritatie van de mond.

Meer over de BIBS speen maat 1:

  • Geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden
  • Wordt door de meeste kinderen geaccepteerd, ook al willen ze geen andere fopspeen
  • 100% BPA &PVC-vrij en daarom extra veilig voor je kind
  • Bij ons alleen beschikbaar in prachtige blister/duoverpakkingen

Vervang de bibs spenen maat 1 om de 4 à 6 weken of als hij gaatjes of scheurtjes vertoont. Het natuurlijke rubber van BIBS-speentjes kan vervormen door zuigkracht en vocht, daarom kan een speentje dat in gebruik is een andere vorm krijgen.

Wil je nog meer weten over de BIBS speentjes? Lees dan dit artikel.

 4,95
 4,95
 4,95
 4,95
 4,95
 4,95
 4,95
 4,95
 4,95

Waarom een BIBS Fopspeen?

Is een BIBS speen veilig?
Wanneer je kindje de BIBS speen in de mond stop hoeft u niet bang te zijn dat je kindje stikt, want dankzij de 3 gaatjes in de speen kan het kindje nog gewoon door blijven ademen. Ook zijn de spenen vrij van schadelijke stoffen en zijn ze getest en goedgekeurd voor de Europese regels.

Welke maten BIBS spenen zijn er?
Er zijn officieel 3 maten: T1, T2 en T3. T1 is geschikt vanaf de geboorte t/m  6 maanden. T2 is geschikt vanaf 6 maanden t/m 18 maanden. T3 is ook verkrijgbaar, maar we zien vaak dat de meeste kindjes de maat T2 blijven gebruiken totdat een speentje niet meer nodig is.

Hoe gebruik je een BIBS fopspeen?
Leg de fopspeen voor het eerste gebruik 5 minuten in kokend water. Omdat het een geventileerde zuiggedeelte heeft, kan er water in de fopspeen terechtkomen. Wanneer de fopspeen is afgekoeld, moet het water uit de speen worden gedrukt om hygiëne te garanderen.
Reinig de speen regelmatig door er kokend water over te gieten.
Leg de speen niet in de zon of de warmte; hierdoor kan de speen gaan plakken en/of verkleuren. Plaats de speen ook niet in de vaatwasser of magnetron, want dit kan het natuurrubber beschadigen.
Vervang een fopspeen om de 4 à 6 weken of als hij gaatjes of scheurtjes vertoont. Het natuurlijke rubber van BIBS-speentjes kan vervormen door zuigkracht en vocht, daarom kan een speentje dat in gebruik is een andere vorm krijgen.

Mijn kindje wil geen fopspeen. Is het verstandig om de BIBS speen wel een keer te proberen?
Wij zien vaak dat kinderen die geen andere fopspeen willen, wel de BIBS speen accepteren. Het is dus een goed idee om het eens te proberen.