Toont alle 32 resultaten

Beste bezoeker, er zijn een aantal kleurtjes uitverkocht wegens vertraging vanuit BIBS. Ik verwacht alle kleurtjes eind deze week (40) of week 41 weer aan te kunnen vullen. Voor nu zijn er nog genoeg leuke kleurtjes beschikbaar. Mijn excuses voor het ongemak.
Liefs Shirley May

BIBS spenen maat 1

ACTIE – 2 duoverpakkingen (4 BIBS speentjes) voor maar 13 euro

BIBS maat T1 spenen zijn geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden.

Met onze prachtige BIBS spenen verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten kun je iedere outfit combineren met een bijpassende BIBS speen. Zo zijn de 100% natuurlijke BIBS spenen niet alleen enorm handig maar ook een echte eye-catcher.

Meer over de BIBS speen maat T1:

  • Geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden
  • Wordt door de meeste kinderen geaccepteerd, ook al willen ze geen andere fopspeen
  • 100% BPA &PVC-vrij en daarom extra veilig voor je kind
  • Bij ons alleen beschikbaar in prachtige blister/duoverpakkingen

Wil je nog meer weten over de BIBS speentjes? Lees dan dit artikel.

Wij raden aan de BIBS speen iedere 6 weken te vervangen.


Waarom een BIBS Fopspeen?

BIBS spenen zijn niet alleen heel mooi, maar ze worden ook vrijwel door elke baby geaccepteerd omdat ze erg licht van gewicht zijn. Met de kersvormige speen is deze ook heel goed te combineren met borstvoeding en de vorm van de speen voorkomt irritatie van de mond.

Is een BIBS speen veilig?
Wanneer je kindje de BIBS speen in de mond stop hoeft u niet bang te zijn dat je kindje stikt, want dankzij de 3 gaatjes in de speen kan het kindje nog gewoon door blijven ademen. Ook zijn de spenen vrij van schadelijke stoffen en zijn ze getest en goedgekeurd voor de Europese regels.

Welke maten BIBS spenen zijn er?
Er zijn officieel 3 maten: T1, T2 en T3. T1 is geschikt vanaf de geboorte t/m  6 maanden. T2 is geschikt vanaf 6 maanden t/m 18 maanden. T3 is ook verkrijgbaar, maar we zien vaak dat de meeste kindjes de maat T2 blijven gebruiken totdat een speentje niet meer nodig is.

Hoe gebruik je een BIBS fopspeen?
Leg de fopspeen voor het eerste gebruik 5 minuten in kokend water. Omdat het een geventileerde zuiggedeelte heeft, kan er water in de fopspeen terechtkomen. Wanneer de fopspeen is afgekoeld, moet het water uit de speen worden gedrukt om hygiëne te garanderen.
Reinig de speen regelmatig door er kokend water over te gieten.
Leg de speen niet in de zon of de warmte; hierdoor kan de speen gaan plakken en/of verkleuren. Plaats de speen ook niet in de vaatwasser of magnetron, want dit kan het natuurrubber beschadigen.
Vervang een fopspeen om de 4 à 6 weken of als hij gaatjes of scheurtjes vertoont. Het natuurlijke rubber van BIBS-speentjes kan vervormen door zuigkracht en vocht, daarom kan een speentje dat in gebruik is een andere vorm krijgen.

Mijn kindje wil geen fopspeen. Is het verstandig om de BIBS speen wel een keer te proberen?
Wij zien vaak dat kinderen die geen andere fopspeen willen, wel de BIBS speen accepteren. Het is dus een goed idee om het eens te proberen.
De waardering van www.maymays.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 672 reviews.