Toont alle 10 resultaten

BIBS Supreme speen van 100% natuurrubber

BIBS Supreme is de nieuwste stijlvolle BIBS-fopspeen, gemaakt met een platte speen. De platte speen zorgt voor minder druk op de tanden, het gehemelte en de kaak van je kindje. Wat ook erg handig is aan deze speen is dat er geen boven- en onderkant aan zit.
De symmetrische vlindervorm van het schild zit comfortabel en geeft genoeg ruimte voor de neus van je baby.

Uit welke materialen wordt de BIBS Supreme speen gemaakt?
Het schild bestaat uit polypropyleen, wat betekent dat de speen heel licht is en dus niet snel uit de mond van je kindje valt.

Qua zuiggedeelte kun je kiezen tussen een speen van 100% natuurrubber en een speen van siliconen. De speen van siliconen is handig als je kindje allergisch is voor natuurrubber. Het is ook steviger dan natuurrubber en wordt minder snel beschadigd, dus het is een goede keuze wanneer je kindje tanden begint te krijgen.
De speen is ook 100% vrij van PVC en BPA – dus geheel zonder schadelijke stoffen. Verder voldoet het ook aan de strenge Europese normen.

Kleuren en maten
BIBS Supreme is verkrijgbaar in veel mooie mat kleuren en in 2 verschillende maten. We gebruiken een ca. leeftijd voor elke maat, maar we raden je aan dit alleen als richtlijn te gebruiken. De anatomie van kleine kinderen is anders en sommige kinderen geven de voorkeur aan een grotere of kleinere speen. Kijk daarom naar wat bij je baby past en naar wat je baby fijn vindt.

Vergeet niet om de fopspeen van je kindje na 4 – 6 weken te vervangen, bij regelmatig gebruik. Ook bij de eerste tekens van schade is het belangrijk om de fopspeen te vervangen. Let hier vooral op wanneer je kindje zijn of haar eerste tanden begint te krijgen!


Wat zijn de verschillen tussen de BIBS Supreme fopspenen en de klassieke BIBS fopspenen?
  BIBS Supreme Fopspeen Klassieke BIBS Fopspeen
Schild Het schild is symmetrisch en vlindervormig. Er zit geen boven- en onderkant aan. Het schild is rond en er is een duidelijke bovenkant en onderkant.
Materialen Het zuiggedeelte bestaat uit 100% natuurrubber of siliconen Het zuiggedeelte is alleen in 100% natuurrubber verkrijgbaar
Maten Komt in 2 verschillende maten Komt in drie verschillende maten
Zuiggedeelte Stimuleert de natuurlijke zuigactie van je kindje en zorgt voor minder druk op de tanden Stimuleert de natuurlijke zuigactie van je kindje
De waardering van www.maymays.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1025 reviews.