Toont alle 5 resultaten

Childhome

Childhome, opgericht in Antwerpen in 1985, is een Belgisch familiebedrijf met heel veel passie voor het creëren van baby- en kinderartikelen die niet alleen praktisch, comfortabel en veilig zijn, maar die er ook mooi, stijlvol en elegant uit zien. Het bedrijf ontwerpt alles van babyproducten tot meubels voor de kinderkamer.

Gecreëerd vanuit de kernwaarden

De fundamentele waarden van dit merk zijn veiligheid, passie, innovatie en comfort – en dat kun je direct merken aan hun aanbod.

Met de producten van Childhome kun je je eigen stijl laten zien, terwijl je zeker weet dat je kindje veilig is. Alle producten zijn namelijk van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

In de reeks van Childhome baby- en kinderartikelen, vind je onder andere kinderbedjes, knuffels, manden, kinderrugzakken en kinderstoelen.

Bekijk hier de Childhome producten in ons assortiment:


Kwaliteit en duurzaamheid

De producten van topmerk Childhome zijn niet alleen mooi, comfortabel en veilig, maar ze zijn ook nog eens gemaak met het oog op duurzaamheid. Door de hoge kwaliteit kunnen de artikelen lang mee gaan. Daarnaast gebruikt Childhome milieuvriendelijke materialen zonder schadelijke stoffen. Goed voor het milieu én voor je baby!

Internationale erkenning

Childhome is een zeer geliefd merk, en niet alleen in Nederland en Belgie. In totaal zijn hun producten in ruim 60 landen verkrijgbaar. Daarnaast heeft Childhome meerdere gerenommeerde internationale prijzen gewonnen voor sommige van hun producten, zoals de Sixseater, Evolu 2, Evolu ONE.80° en de Mommy Bag Collection.

Bestel gemakkelijk en snel Childhome artikelen online

Bij May Mays koop je gemakkelijk de hoogwaardige producten van Childhome en heb je ze ook nog eens erg snel in huis. Wij vinden het belangrijk dat je zonder al te veel moeite een mooie, comfortabele en veilige omgeving kunt creëren voor je kindje en daarom leveren wij alle Childhome producten in ons assortiment als volgt:
Nederland voor 23:30 uur besteld is morgen bezorgd (behalve op zondag). België en Duitsland voor 21:00 uur besteld is morgen bezorgd (behalve op zondag).