Kinderservies

Op zoek naar een leuk serviessetje voor jouw kleintje? Bij May Mays vind je verschillende serviessetjes met leuke printjes en kleurtjes. Dit maakt het eten aan tafel met papa en mama echt een feestje.

Zo hebben we bamboe servies van het merk Jollein, bamboe is duurzaam materiaal en erg sterk. De bamboe dinersetjes kunnen dus zelfs de driftige peutertest doorstaan!

Of kies voor de leuke serviessetjes van het mooie en duurzame merk Sophie de giraf.

Goed om te weten: Al het servies is geschikt voor in de vaatwasser.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Hoe weet ik wanneer ik kinderservies moet kopen?
Vanaf ongeveer zes maanden zijn de meeste kindjes klaar om gepureerd voedsel te eten. Het is dus handig om tegen die tijd een paar kinderlepels in huis te hebben. En vanaf ongeveer 10 tot 12 maanden kan je kindje zelfstandig leren eten met een lepel. Je zult het zelf merken als je kindje naar de lepel begint te reiken als teken dat hij of zij die zelf wil gebruiken.
En voordat kindjes zelf gaan eten met een lepel, mes of vork, eten ze met hun handjes. Het is dan handig om kindvriendelijke bordjes en kommetjes bij de hand te hebben.

Waarom kinderservies?
Kinderservies is veel gemakkelijker voor kinderen te gebruiken, omdat het bestek vaak lichter is en omdat de greep dikker is. Daarnaast is kinderservies minder breekbaar. Het is ook leuk voor kinderen om hun eigen servies te hebben, in mooie kleuren en leuke prints.
Besteksetjes
Kinderbesteksetjes zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderen. Ze kunnen gemakkelijk en comfortabel door kleine handjes worden vastgehouden. Daarnaast zijn ze veilig in gebruik, met afgeronde in plaats van scherpe randjes.

Wil je samen met het besteksetje ook bordjes, kommen en bekertjes kopen? Ga dan naar de Kinderservies pagina.

Met een besteksetje in zijn of haar lievelingskleur, of gebaseerd op zijn of haar favoriete personage(s) uit een boek of tv-serie, zal je kindje met plezier zelfstandig leren eten. Besteksetjes voor kinderen zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren en ontwerpen en zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven.