Toont alle 7 resultaten

Kinderstoelen

Een kinderstoel geeft je kindje een veilige, comfortabele plek waar hij of zij gemakkelijk met vast voedsel kan beginnen en zelfstandig kan leren eten. Het is ook een handige manier om je kindje bij je aan tafel te laten zitten.

Op zoek naar een mooie, handige en vooral veilige kinderstoel?

Wij hebben verschillende kinderstoelen in ons assortiment, zoals meegroeistoelen en stoelen die je kunt verstellen in hoogte, beschikbaar in hele mooie kleuren.

Alle stoelen die wij verkopen zijn heel veilig en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.


Samen eten is een belangrijk moment van de dag, zeker voor een kind. Hij of zij leert sociale vaardigheden en het is ook goed voor de band tussen ouder en kind om samen aan tafel te zitten. Het is natuurlijk enorm fijn als het kindje dan ook gemakkelijk kan zitten in een kinderstoel die comfortabel en ook veilig is. Wij verkopen een aantal prachtige stoelen van het merk Childhome. Childhome staat bekend om veilige, comfortabele en mooie producten van hoge kwaliteit voor baby’s en kinderen.

Veiligheid
Al onze kinderstoelen zijn getest door ervaren experts en voldoen stuk voor stuk aan de Europese veiligheidsnormen.

Wanneer een kinderstoel gebruiken?
Een kinderstoel dient om kinderen tot de leeftijd van ongeveer 3 jaar comfortabel rechtop te laten zitten tijdens het eten of spelen aan een gewone tafel. Kinderstoeltjes zijn ook erg handig om te voorkomen dat je kindje te veel beweegt of zelfs wegrent tijdens het eten. Zo zorg je voor een veilige, schonere maaltijd. Zet een kind pas in de kinderstoel wanneer het alleen rechtop kan zitten. Meestal leert een kind zitten zonder steun rond 6 à 11 maanden. Gebruik geen kussens om kleinere kinderen in de stoel te zetten.
De waardering van www.maymays.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1024 reviews.