Toont alle 120 resultaten

BIBS spenen in de mooiste kleuren

Gratis verzending bij aankoop vanaf 5 BIBS spenen.

Veelgestelde vragen

De BIBS speentjes zijn ontzettend populair en dat is niet voor niks.

BIBS spenen in maar liefst 55 verschillende kleuren en 3 verschillende maten voor je kindje, die hij of zij ook leuk vindt? Deze BIBS spenen uit Denemarken zijn al meer dan 40 jaar dé keuze voor ouders en hun baby’s. Met een zuiggedeelte gemaakt met 100% natuurrubber en met een polypropyleen schild, zijn deze spenen volledig vrij van BPA, PVC en andere schadelijke stoffen.. Naast dat ze er ontzettend leuk uitzien worden ze ook door vrijwel ieder kind geaccepteerd. Ze zijn ook 100% veilig voor je baby en voldoen aan alle Europese normen.
Omdat deze fopspenen zeer gunstig geprijsd zijn, kun je ze gemakkelijk in een hele reeks kleuren kopen, passend bij al de outfits van je kindje. En er zijn nog veel meer redenen om voor BIBS te kiezen – lees hier ons artikel over alle voordelen van de BIBS spenen.
Kies voor BIBS en laat je baby tot rust komen met een stijlvol, veilig en comfortabel speentje.
Kies hier uit ons assortiment van meer dan 50 verschillende kleuren in maat 1, 2 of 3:

(Scroll helemaal naar beneden voor meer uitleg over de verschillende bibs maten en veelgestelde vragen.)

Het materiaal van het speentje lijkt anders dan bij mijn vorige speen

BIBS Fopspenen worden van natuurrubber gemaakt. Per batch kan het materiaal van rubber verschillen. De ene keer is het doorzichtig, de andere keer is het troebel, of is het een mengeling van doorzichtig en ondoorzichtig rubber. Dit doet niet af aan de kwaliteit van de speen. Als u goed aan de speen trekt kunt u de kwaliteit van het rubber beoordelen. Mocht u toch twijfels hebben, stuurt u ons een foto van de speen en het rubber dan kijken we graag met u mee.

De BIBS speentjes zijn ontzettend populair en dat is niet voor niks.

Als u een nieuw fopspeentje binnen krijgt dan kan deze nieuwe speen afwijken van de vorm/uiterlijk van de speen die u momenteel in bezit heeft. BIBS Fopspenen zijn gemaakt van natuurrubber. Dit heeft als eigenschap dat het uitzet als het wordt gebruikt. Hoe meer zuigkracht een kindje heeft hoe meer het bolletje gaat uitzetten. Hieronder is een afbeelding te zien van de BIBS speenmaten én een foto waarbij u verschil kunt zien tussen een nieuwe fopspeen en een gebruikte fopspeen (maat 1).

Mocht uw kindje veel zuigkracht hebben, introduceer dan meerdere spenen zodat er niet één speen is met een groot bolletje, maar meerdere spenen met gelijkvormige bolletjes, zodat uw kindje niet gewent raakt aan één vorm speen.
Controleer altijd conform de handleiding de spenen elke keer voor gebruik.


Er zijn drie maten beschikbaar:
(Houd er rekening mee dat de leeftijdsrichtlijnen slechts richtlijnen zijn. Elke baby ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en het is altijd belangrijk om te kijken wat het beste bij je baby past en wat je baby het liefste heeft.) BIBS speen maat 1: Geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Ook BIBS maat 1 hebben wij in ontzettend veel verschillende kleurtjes waaronder ook de heel handige glow in the dark fopspenen.

BIBS speen maat 2: De BIBS speen maat 2 is geschikt vanaf 6 maanden tot ongeveer 18 maanden, maar wordt vaak een stuk langer gebruikt, wat natuurlijk helemaal niet erg is. Veel kinderen gebruiken maat 2 totdat ze geen speentje meer willen, dus deze maat is een goede keuze als je niet zeker weet welke maat je moet kiezen.
Wij verkopen deze in 53 verschillende kleuren en hebben een hele mooie aanbieding, namelijk 3 BIBS spenen voor maar 11,50 en vanaf 5 speentjes GRATIS verzending.

BIBS speen maat 3: BIBS speen maat 3 is geschikt voor kinderen boven de 18 maanden. Maar uit ervaring kunnen we zeggen dat het beter is om alleen naar die maat over te schakelen als je kindje maat 2 niet meer accepteert. De BIBS speen Supreme (beschikbaar in maat 1 en maat 2):

Sinds kort hebben we ook de BIBS Supreme spenen aan ons assortiment toegevoegd. Deze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, maar zijn vlindervormig en hebben een platte speen waardoor er nog minder druk ontstaat op de gehemelte en de tanden van jouw kindje.
De schild van de Supreme speen is buigzaam en bevat luchtgaten om de kans op huidirritatie te verminderen.

Het materiaal van het speentje lijkt anders dan bij mijn vorige speen BIBS Fopspenen worden van natuurrubber gemaakt. Per batch kan het materiaal van rubber verschillen. De ene keer is het doorzichtig, de andere keer is het troebel, of is het een mengeling van doorzichtig en ondoorzichtig rubber. Dit doet niet af aan de kwaliteit van de speen. Als u goed aan de speen trekt kunt u de kwaliteit van het rubber beoordelen. Mocht u toch twijfels hebben, stuurt u ons een foto van de speen en het rubber dan kijken we graag met u mee. Kies voor BIBS en laat je baby tot rust komen met een stijlvol, veilig en comfortabel speentje.
De Klassieke BIBS Fopspeen is de meest verkochte BIBS Fopspeen in Nederland, met keuze uit 50 kleuren en 3 maten groeit deze fopspeen met je kindje mee!
De waardering van www.maymays.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1401 reviews.