Toont alle 8 resultaten

FRIGG spenen

Het spijt ons dit te moeten aankondigen, maar er is een terugroepactie van alle Frigg SILICONE fopspenen.

Deze terugroepactie is een initiatief vanuit FRIGG en niet door de overheid.

Alle Frigg SILICONE fopspenen, verkocht tussen 01/04/2021 en 10/12/2021 worden hierbij teruggeroepen. (dit zullen er bij ons niet veel zijn omdat we er toen nog maar heel weinig op voorraad hadden)

NIET de latex/natuurruber fopspenen ! Deze zijn veilig om te blijven gebruiken.

LEEGVERKOOP 3 FRIGG SPENEN VOOR MAAR €10,-

Hierbij presenteren wij ons nieuwe merk FRIGG. Bekende gekleurde speentjes, maar toch net even anders. In een bloemvorm of in een spannende kleuren combinatie. Zachte, elegante kleuren die bij uw stijl passen! verkrijgbaar een speen van siliconen of natuurrubber.
Ontworpen en gemaakt in Hinnerup, Denemarken, FRIGG is voor iedereen die het beste voor zijn/haar kleintje wilt. Wij bieden ouders een ongeëvenaarde kwaliteit
waar vorm en functie in harmonie leven. Elk product is bedacht en gemaakt met veiligheid en schoonheid terwijl ze altijd de gezondheid en het welzijn van baby’s op nummer 1 zetten.
FRIGG betekent “geliefde” in het Oudnoors, uiteindelijk afgeleid van het Indo-Europees woord “liefhebben”.

Frigg was de godin van aarde, lucht en vruchtbaarheid en de vrouw van Odin.
We waarderen de schoonheid in minimaal ontwerp en het gebruik van minimale materialen. De strakke lijnen van onze producten en warme kleuren weerspiegelen onze waarden. FRIGG-producten zijn 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten.

Meer informatie

Verschil natuurrubber en siliconen speentjes

De fopspenen van FRIGG zijn verkrijgbaar met een siliconen en een natuurrubber speen. De siliconen fopspenen zijn wit/doorzichtig van kleur en de spenen van natuurrubber zijn geel/bruin van kleur.

Het materiaal siliconen voelt stugger en steviger aan dan rubberen spenen. Een siliconen speen scheurt hierdoor minder snel. Spenen van rubber zijn soepeler en zachter. Hierdoor oefenen deze spenen minder druk uit op het gehemelte van baby’s en hebben deze speentjes minder effect op de stand van de tandjes.

Spenen van natuurrubber kun je enkel steriliseren door deze 5 minuten in gekookt water te leggen. Een andere wijze van steriliseren (vaatwasser of in de magnetronsterilisator) is niet mogelijk, aangezien de speen daardoor kan worden aangetast. Siliconen spenen kunnen wel op deze wijze worden gesteriliseerd.


Geschikt om naast borstvoeding te gebruiken

FRIGG is dé nieuwe hippe fopspeen uit Denemarken. Een hip scandinavich design in een retro jasje. Verkrijgbaar in diverse fijne kleuren en trendy designs; ga jij voor de Classic, Daisy of Color Block? De retro fopspenen uit Denemarken zijn dé trend van dit moment. Verkrijgbaar in verschillende maten en tal van verschillende, prachtige kleuren. Dankzij de kersvormige speen zijn de FRIGG spenen ook uiterst geschikt naast borstvoeding.

LEEGVERKOOP!

2+1 gratis op alle FRIGG classic spenen 


FRIGG, waar vorm en functie in harmonie leven.
Natuurlijk willen we allemaal het beste voor onze baby's. Daarom zorgt het merk FRIGG ervoor dat alle producten de gezondheid en het welzijn van de allerkleinsten bevorderen - en er daarnaast ook nog een supergoed uitzien. Het oog wil ook wat!

Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten

FRIGG classic

De FRIGG classic spenen zijn te vergelijken met de Bibs speentjes alleen is het uiterlijk net iets anders en zijn er nog meer prachtige kleurtjes. Ook zijn deze fopspeentjes verkrijgbaar met een siliconen speen. Onze klassieke fopspeen met een minimalistisch ontwerp heeft een naar buiten gerichte curve om de fopspeen van de huid van uw baby te houden, samen met luchtgaten en een veiligheidshandgreep om ervoor te zorgen dat uw baby veilig blijft. Verkrijgbaar in twee maten voor 0-6 maanden en 6-18 maanden.

FRIGG Daisy

Met geschulpte randen die bloemblaadjes nabootsen, neemt onze Daisy-fopspeen het doordachte ontwerp van onze klassieke fopspeen en voegt hij toe in een grillig, charmant ontwerp. Verkrijgbaar in twee maten voor 0-6 maanden en 6-18 maanden. Erg schattig zijn de FRIGG Daisy speentjes. Deze hebben een unieke bloemvorm. Een schildje dat tegelijk een bloemetje is. En in zoveel leuke kleurtjes te krijgen. Deze bloemetjesspeen is heel herkenbaar voor FRIGG.

FRIGG color

Een super leuke combinatie van prachtige kleuren. De klassieke fopspeen heeft een minimalistisch ontwerp en een naar buiten gerichte curve om de fopspeen van de huid van uw baby te houden, samen met luchtgaten en een veiligheidshandgreep om ervoor te zorgen dat uw baby veilig blijft. Verkrijgbaar in twee maten voor 0-6 maanden en 6-18 maanden FRIGG siliconen speentjes Verschil speen siliconen en natuurrubber De fopspenen van FRIGG zijn verkrijgbaar met een siliconen en een natuurrubber speen. De siliconen fopspenen zijn wit/doorzichtig van kleur en de spenen van natuurrubber zijn geel/bruin van kleur. Het materiaal siliconen voelt stugger en steviger aan dan rubberen spenen. Een siliconen speen scheurt hierdoor minder snel. Spenen van rubber zijn soepeler en zachter. Hierdoor oefenen deze spenen minder  druk uit op het gehemelte van baby's en hebben deze speentjes minder effect op de stand van de tandjes. Spenen van natuurrubber kun je enkel steriliseren door deze 5 minuten in gekookt water te leggen. Een andere wijze van steriliseren (vaatwasser of in de magnetronsterilisator) is niet mogelijk, aangezien de speen daardoor kan worden aangetast. Siliconen spenen kunnen wel op deze wijze worden gesteriliseerd.