Hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken, je kunt er niet genoeg van hebben. Hydrofiele doeken,  multidoeken, washandjes, monddoekjes, noem het maar op. Hydrofiel neemt veel vocht op en het droogt ook nog eens lekker snel. Erg handig dus!

Je kunt de hydrofiele doeken ook gebruiken als inbakerdoek, spuugdoek of handdoekje.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Wat is hydrofiel (en waarom is het zo populair)?
Hydrofiele doeken zijn gemaakt van geweven katoen. Ze zijn licht, zacht en ademend. Daarnaast nemen ze snel vocht op en worden ze razendsnel weer droog. Hydrofiele producten kunnen ook op hoge temperatuur gewassen worden – erg handig omdat ze veel gebruikt worden om mee schoon te maken. Of als luiers gebruikt worden. En omdat ze heel licht zijn, kun je er heel veel tegelijk in de wasmachine stoppen.

Tip: Koop gerust een heleboel hydrofiele doeken, ze zijn erg handig om voor je baby te gebruiken. En als je baby ze niet meer nodig heeft? Dan kunnen ze prima als schoonmaakdoeken worden gebruikt.

Hydrofiele multidoeken 70 x 70

De hydrofiele multidoeken 70 x 70 zijn echt onmisbaar voor elke ouder en kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt. Wil je je baby afdrogen of inwikkelen na het badderen? Wil je je baby onderweg verschonen? Of wil je een speelkleed voor buiten, dat je ook gemakkelijk kunt wassen? Dan komt een hydrofiele multidoek goed van pas!
Bij May Mays verkopen we de hydrofiele multidoeken van Jollein. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren en prints.

Hydrofiele doeken groot

Met deze hydrofiele doeken heb je multifunctionele doeken in huis. Dit hydrofiel is ideaal als handdoek na het badje. Het hydrofiel katoen neemt veel vocht op met de dunne stof kun je gemakkelijk tussen de huidplooitjes de huid droog deppen. De zachte stof beschermt het tere babyhuidje. Geeft je kleintje regelmatig wat voeding terug? Leg dan een hydrofiele doek op het hoofdeinde van de wieg, in de kinderwagenbak en onder het hoofdje in de box. Dat scheelt vaak bedjes verschonen en je beschermt het boxkleed. Stop altijd wat hydrofiele doeken in de luiertas tijdens een uitje met je baby, je kunt niet zonder.