Toont alle 18 resultaten

Jollein

Het Nederlandse merk Jollein staat bekend om mooie, stijlvolle babykamer textiel en accessoires van hoge kwaliteit. Naast hun basiscollecties ontwerpen ze elk jaar nieuwe collecties met hippe, stijlvolle en ook praktische designs die mooi aansluiten bij hun bestaande producten.

Ben je op zoek naar de echte must haves voor je baby of peuter? Dan zit je altijd goed met de producten van Jollein!

Bij May Mays verkopen wij een breed assortiment aan Jollein producten, onder andere babyslaapzakken, hoeslakens, dekens, voetenzakken, sluiers, slabbetjes, monddoekjes en veel meer. Met deze leuke, duurzame, en ook nog eens erg mooie producten heb je de babykamer binnen no time precies naar wens ingericht!


Materialen en collecties

Jollein staat voor kwaliteit en daarom zijn alle producten gemaakt van hoogwaardige materialen. Ook is er veel aandacht voor duurzaamheid. Daarom wordt er veel gebruik gemaakt van 100% biologische katoen.

Bij Jollein begrijpen ze hoe belangrijk het is dat elke moeder een veilig thuishaven kan creëren voor haar baby tegen een betaalbare prijs. Dit is dan ook een van de redenen waarom de basics uit de basiscollecties altijd goed te combineren zijn met de seizoenscollecties en thema’s. Met een combinatie van de mooiste trendy en tijdloze kleuren en dessins richt je eenvoudig een stijlvolle, maar ook gezellige babykamer in waar jij en je baby het comfortabel hebben.

Jollein als uitvinder van de babyslaapzak

Het idee voor de babyslaapzak ontstond toen men in de beginjaren van het bedrijf zag dat de standaard trappelzakjes erg populair waren onder moeders in Duitsland. De ontwerpers van Jollein maakten enkele kleine aanpassingen aan dit standaard ontwerp om een ideale babyslaapzak te creëren. Zo ontstond de babyslaapzak die we vandaag de dag kennen, en de babyslaapzak is nog steeds een van hun kenmerkende producten.

Jollein babykleding

Naast het grote assortiment aan producten voor de babykamer is er ook een ruim aanbod aan Jollein babykleding. Denk bijvoorbeeld aan schattige rompertjes en handige badcapes en badjassen. Ook hier staat kwaliteit voorop en zijn de verschillende collecties goed met elkaar te combineren.

Meer over Jollein

Het merk Jollein, van Smits Assen B.V., bestaat al meer dan 40 jaar. Smits Assen B.V. is sinds 1973 een succesvolle onderneming in babykamer textiel en accessoires. Jollein stond altijd al bekend om hoge kwaliteit en inmiddels is er ook veel aandacht voor duurzaamheid.

Leuk om te weten: Jollein kwam tot stand uit een oer-Hollands gezin, met familie liefde als hoofdingrediënt in al hun ontwerpen. En die liefde is nog steeds een hoofdbestanddeel bij de ontwikkeling van elk product.