Toont alle 16 resultaten

Wiegjes

Ben je opzoek naar een mooi en bijzonder babywiegje voor in de babykamer of natuurlijk voor bij je op de slaapkamer. Wij hebben verschillende wiegjes in ons assortiment van klassiek tot kleurrijk en van verschillende merken zoals zebra en Childhome.
Ook heel belangrijk is dat al onze wiegjes heel veilig zijn en voldoen en de Europese veiligheidsnormen.
Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige rotan wieg of een handige moses mand, deze manden zijn erg stijlvol en heel handig , je kan de wieg mand gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen en de kleine daar laten slapen.
De matrasjes zitten er vaak al bij maar kijk hier voor de zekerheid even goed naar in de productomschrijving.

Waarom een wieg en niet gelijk een ledikant?

Doordat de baby in een wiegje in een kleine ruimte zit voelt de baby zich veilig omdat de baby dan het geborgen gevoel heeft wat de hij/zij had in de baarmoeder.
Ook ziet een wiegje er heel lief uit en omdat deze kleiner is dan een ledikant kan je de wieg gemakkelijk verplaatsen en eventueel naast je eigen bed zetten. Dit is erg gemakkelijk met bijvoorbeeld de nachtvoedingen en om de baby even te troosten.
Hebben jullie ook wieg accessoires?

Ja zeker, wij hebben verschillende wieg accessoires in ons assortiment zoals speciale hoezen voor de mosesmanden en wiegstandaards.

Een wieg is een van de belangrijkste producten voor een baby, het allereerste bedje voor de baby. Hier voelt de baby zich veilig en geborgen en je kan deze erg gemakkelijk verplaatsen.

Veiligheid wieg:
Al onze wiegjes voldoen aan de Europees veiligheidsnormen en zijn getest door experts. Dit houdt in dat een babywieg minimaal 27,5 cm diep is en en maximaal 90 cm lang. Eventuele spijlen van de wieg mogen niet verder dan 7 cm uit elkaar staan. Bij dichte babywiegjes moet er voldoende ventilatie zijn. De bodem moet vlak zijn en ook weer zorgen voor voldoende ventilatie. Ten slotte moet het matras perfect in de wieg passen. Er mag geen ruimte zijn tussen het matras en de zijwanden van het babywiegje.

Service May Mays
Meer weten over producten en diensten van May Mays ? Neem dan contact met ons op; bel naar 850043260 en wij helpen u graag met al uw vragen.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur.
Of stuur een bericht via de site en wij reageren zo snel mogelijk (binnen 24 uur) u kunt ons een berichtje sturen via Facebook messenger en wij antwoorden hier vaak al binnen een paar uur op.
Bij May Mays vinden wij service heel erg belangrijk en wij doen er ook alles aan om een glimlach op uw gezicht te krijgen.
De waardering van www.maymays.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 672 reviews.