Toont alle 9 resultaten

Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk dat bekend staat om kwaliteit, duurzaamheid en vrolijkheid. Ze ontwerpen en produceren een breed scala aan baby- en kinderartikelen die perfect in het gezinsleven passen. Hun dessins zijn tijdloos, maar met een eigen look en feel. Elk jaar introduceren ze nieuwe thema’s en hierdoor blijven hun producten verrassend en fascinerend.

De producten van Little Dutch zijn goed met elkaar te combineren en ze staan erg mooi in elk interieur.

Bij Little Dutch houden ze niet alleen rekening met de wensen van kinderen, maar ook met die van hun ouders, want ze willen het gezinsleven bevorderen, kinderen plezier en comfort bieden en het leven van ouders makkelijker maken.


Bij Little Dutch werken ze met de mooiste materialen en worden de producten met grote zorg samengesteld. Er worden geen giftige stoffen gebruikt en alle producten worden uitvoerig getest. Hierdoor zijn de producten van Little Dutch niet alleen duurzaam, functioneel, vrolijk en kleurrijk, maar ook volkomen veilig.

In het speelgoed assortiment van Little Dutch vind je veel mooi houten speelgoed en ook zacht speelgoed. Bijvoorbeeld houten muziekinstrumenten, bouwblokken, blokkenkarren, blokkentreinen, houten tuimelstapelaars, houten auto’s, houten poppenhuizen en ook poppen. Er is iets voor elk kind te vinden, zelfs voor de allerkleinsten.

Het speelgoed is ontworpen om baby’s en kinderen te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en om veel speelplezier te bieden. Al het speelgoed is vrolijk en veilig en voldoen aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. <br><br>

Bij Little Dutch gebruiken ze zo veel mogelijk natuurlijke materialen in hun speelgoed. Het houten speelgoed heeft kleuren als roze, mint, blauw, roest en blank hout en er zitten geen giftige stoffen in de milieuvriendelijke verf. <br><br>

Het speelgoed van Little Dutch is een echte aanrader als kraamcadeau of als verjaardagscadeau.

Bekijk hier het Little Dutch assortiment bij May Mays: