Toont alle 2 resultaten

By Romi

By Romi is een Nederlands merk van mooie cadeautjes voor alle belangrijke en liefdevolle momenten in het leven. Het merk is opgericht door Roy en Miranda en zij bedenken zelf de unieke ontwerpen en creatieve producten. By Romi staat voor eenvoud, kwaliteit en schoonheid.

Bij May Mays verkopen we natuurlijk de producten van By Romi die specifiek voor baby’s, kinderen en ouders bestemd zijn.


By Romi Kraskaarten

Wil je iemand verrassen met het nieuws dat je zwanger bent? Of wil je een gender reveal doen op een leuke maar niet al te gekke manier? Kies dan voor de mooie, unieke kraskaarten van By Romi. Deze kraskaarten hebben een gedeelte dat weggekrast kan worden om je boodschap te onthullen en op de achterzijde kun je ook je eigen tekst schrijven.

By Romi Tandendoosjes

Is jouw kind zijn of haar eerste tandjes kwijt en ben je op zoek naar iets leuks om ze in te bewaren? Dan is een creatief tandendoosje van By Romi een goede keuze! Deze doosjes zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren en speelse designs. Ook leuk als cadeau natuurlijk!

By Romi Edelstenen

De prachtige edelstenen van By Romi zijn verpakt in mooie fluwelen zakjes en zijn erg leuk om cadeau te geven. Elke soort edelsteen heeft een speciale betekenis. Rozenkwarts bijvoorbeeld, staat voor groei, balans, creativiteit en meer.