Toont alle 20 resultaten

Difrax: Omdat jij en je baby het beste verdienen!

Het Difrax design team ontwikkelt samen met experts al onze innovaties. Het Difrax team maakt al bijna 50 jaar het verschil! Zij zijn het hart van ons bedrijf en maken papa’s, mama’s en kinderen wereldwijd blij met de innovatieve en trendy producten van Difrax!

Veilig en betrouwbaar
Dat horen babyartikelen te zijn. Onze artikelen worden uitvoerig getest voordat ze in de handen komen van de werkelijke experts; jij en je kindje!

SALE
Uitverkocht

Al 50 jaar Difrax

Difrax is er al 50 jaar voor baby’s en hun ouders. De geschiedenis van Difrax begint in 1967, toen Dimphna en Frank van Eijkelenborg met hart en ziel een handelsonderneming in babyproducten startten. ‘Di’ van Difrax kwam van Dimphna, ‘Fra’ van Frank en de X stond voor de naam van de (toen natuurlijk nog onbekende) opvolger. De eerste producten waren katoenen wattenstaafjes en babyrammelaars. Betere babyproducten ontwikkelen Sinds 1999 staat dochter Vivienne aan het roer van Difrax. Zij kreeg het vak met de paplepel ingegoten. “Als kleuter al ‘werkte’ ik mee in de zaak: als model voor een jurkje dat mijn ouders hadden ontworpen. En samen met mijn zus en broer speelde ik vaak verstoppertje tussen dozen vol babyproducten. Toch was ik na mijn studie bedrijfskunde niet van plan om Difrax over te nemen. Dat pakte echter anders uit toen ik besloot er ‘gewoon eens te gaan kijken’. Ik werd enorm gegrepen door de mogelijkheden van Difrax. Ik zag twee grote uitdagingen: nog betere babyproducten ontwikkelen èn kansen creëren in het buitenland. Ik werd gegrepen door de mogelijkheden binnen de babybranche en dat is zo gebleven.”
De waardering van www.maymays.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 668 reviews.