Toont alle 15 resultaten

Mushie

Mushie is een merk uit de Verenigde Staten, dat vooral milieuvriendelijke, duurzame materialen combineert met moderne, eenvoudige designs om mooie babyartikelen te creëren.

Meer over Mushie

Mushie verkoopt onder andere prachtige en vooral handige slabbetjes in verschillende kleurtjes en prints. Je kan ze heel eenvoudig schoonmaken onder de kraan of met een doekje en ze zijn waterproof.

Bij May Mays bestaat onze collectie van Mushie producten onder andere uit de slabbetjes: Lilac Flowers, Shifting Sand Terrazzo, Peach Terrazzo, Daisy, Sea Shells ivory, Seagull, Pale Mauve, Tradewinds, Dusty Rose, Silver Sage, Sparrow en Warm Taupe. Ook hebben wij een stapeltoren van mushie in ons assortiment. Deze toren heeft mooie neutrale nude kleuren die ook erg mooi staan in elk interieur.

Bekijk hier alle Mushie producten verkrijgbaar bij May Mays:


Missie van het merk Mushie Baby’s en kinderen verdienen het beste. Daarom zet Mushie zich in voor producten die lang meegaan. Ze zoeken duurzame en milieuvriendelijke materialen en gebruiken een modern minimalistisch ontwerp om betaalbare producten te maken waar zowel moeders als baby’s van houden.