Toont alle 8 resultaten

Näif

Näif is het merk voor verzorgende, duurzame en veganistische haar- en huidverzorgingsproducten voor je baby. Alle Näif producten bevatten alleen milde, natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor alle huidtypes. Perfect voor het gevoelige, tere huid van je baby.


Meer over Näif

Naif is opgericht door twee vaders toen ze zich realiseerden dat de meeste babyproducten vol schadelijke stoffen zaten. Ze wilden een reeks duurzame producten creëren die goed waren voor mens en planeet.

Huidverzorging met de allerbeste ingrediënten

De producten van Näif worden gemaakt met alleen de allerbeste ingrediënten uit de natuur, zonder onnodige toevoegingen. Daarnaast bevatten ze geen schadelijke stoffen of minerale oliën. Ook zijn alle producten veganistisch en worden ze niet op dieren getest.

B-corp gecertificeerd

Näif is B-corp gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen van geverifieerde sociale en milieuprestaties.

Bij Näif zijn het niet alleen de producten die duurzaam moeten zijn. Ook de verpakking en de hele manier van werken moeten in lijn zijn met hun missie van “do good".

Leuk als kraamcadeau

De producten van Näif zijn zeer geschikt als kraamcadeau, omdat ze geschikt zijn voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige.

In de Starter Kit, bijvoorbeeld, krijg je alle huidverzorgingsproducten die je nodig hebt als je baby geboren is: wasgel, badolie, billencrème, vette crème, babyolie en bodylotion.

Ook voor volwassenen

Vanwege de populariteit van de Näif babyproducten, hebben ze het assortiment uitgebreid en bieden ze nu ook producten voor volwassenen.