Toont alle 5 resultaten

Sophie de giraf

Het Franse merk Sophie de giraf is opgericht in 1961 en is sindsdien een tijdloos, geliefd merk geworden. Wereldwijd is Sophie de giraf een favoriet bij ouders zowel als kinderen. De bekende bijtspeeltje van dit merk is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is vrij van schadelijke stoffen.

Het merk Sophie de giraffe staat voor veiligheid en duurzaamheid. Daarom voldoen alle producten aan de strengste regels voor kinderveiligheid.

Bij May Mays verkopen wij allerlei Sophie producten, onder andere de bekende bijtspeeltjes en ook knuffels, kinderserviessetjes en kinderboeken. Veel van deze producten zijn in mooie geschenkdozen verkrijgbaar.


Sophie de giraf! Wie kent haar niet?

Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al ruim 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes.

Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau!