Toont alle 2 resultaten

Pop its de nieuwste TikTok trend van 2021

Koop nu jouw favoriete pop it bij May Mays

Eindeloos friemelen, floepen, poppen, prikken en ploppen: maak kennis met Pop it. De nieuwste rage die bekend is geworden dankzij TikTok. Nu verkrijgbaar op May Mays

De Pop its zijn gemaakt van stevige siliconen vlakken met daarin bubbeltjes om in te drukken. Er zijn eindeloos veel spelletjes mee te spelen. Gegarandeerd uren speelplezier!

Pop it fidget toys zijn de meest populaire fidget toys van dit moment! Pop it toys zijn het ideale middel voor kinderen en volwassenen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het helpt tegen stress, nagelbijten en verveling. Daarnaast kunnen pop its erg geschikt zijn voor kinderen met ADHD. Je drukt de pop it in aan één kant en aan de andere kant druk je het uit en maakt het een pop geluid. De ideale afleiding die helpt om te ontspannen en frustraties op zij te zetten. May Mays heeft diverse kleuren en vormen pop-it matjes uit voorraad leverbaar.


Pop It de nieuwste fidget rage

De nieuwste speelgoed rage 2021 is dus de Pop It. Een fidget speelgoed dat overigens niet alleen geliefd is onder kinderen, maar ook volwassenen.

Wat is Pop It?

Pop It is een fidget toy en staat bekend als stress verlager. Je kunt het effect ervan vergelijken met de ouderwetse stressbal. Alleen is deze vele malen beter: het geeft namelijk net zo veel voldoending als het ploppen van de bolletjes van noppenfolie! Het principe is namelijk hetzelfde. De ronde schijf heeft holle bolletjes die je in kunt drukken. Je hoort dan een ploppend geluid. In tegen stelling tot noppenfolie kun je deze bolletjes eindeloos induwen.

Voor wie is Pop It?

Op de verpakking staat aangegeven dat Pop It ontwikkeld is voor kinderen in de leeftijd 3 – 10 jaar. Je kunt dit speelgoed gerust aan een klein kind geven, er zitten namelijk geen kleine onderdelen bij. Doordat het echter zo veel weg heeft van noppenfolie zijn inmiddels ook heel veel volwassenen verslaafd aan deze speelgoed hype 2021. Niet zo gek, het werkt rustgevend en is anti stress.

Hoe speel je Pop It?

Je kunt het zo simpel houden als je zelf wil. Druk simpelweg de bolletjes in en geniet van het ploppende geluid. Er zijn echter ook diverse spelletjes te bedenken met de Pop It, waardoor je het zelfs met z’n tweetjes of zelfs met meer kinderen kunt gebruiken.

Speel bijvoorbeeld het volgende: plop om de beurt een bolletje. De laatste die geen bolletje meer kan ploppen is de verliezer. Of plaats een knikker in een bolletje en laat een ander de bolletjes om de beurt indrukken. Als het bolletje met de knikker erachter geplopt wordt heb je verloren.

Kinderen hebben een rijke fantasie en kunnen eindeloos nieuwe spelletjes bedenken met de Pop It fidget toy.

Tips om van nagelbijten af te komen met Fidget Toys

Nagelbijten komt vaak voor, en vooral onder kinderen, maar het is voor de een niet zodanig ingrijpend gedrag als voor de ander. Voor sommige mensen is nagelbijten een dwangmatige bezigheid. Er zijn vele factoren dat bijdragen aan nagelbijten; stress, verveling, imitatiegedrag enzovoorts. Alhoewel het op zichzelf onschuldig lijkt, hangen er vele mentale en fysieke gevolgen aan nagelbijten. Onder de vrije rand en op de vingers bevinden zich onwijs veel bacteriën, wat op den duur kan leiden tot complicaties in zowel de mond als aan de nagels. De Pop its bieden een uitstekende oplossing voor nagelbijten, voor jong en oud. Door gebruik te maken van een Pop it fidget toy en deze regelmatig bij te hebben, blijven de handen uit de mond. Ook dienen fidget toys als stressverlichting. Fidget toys van May Mays zijn klein, discreet en kunnen overal worden gebruikt. Ze maken geen geluid en zijn oneindig vaak te gebruiken. Vooral in de Corona- pandemie is het noodzakelijk om te voorkomen dat vingers in aanraking komen met de mond, neus of ogen.

Spelregels bij Pop Its als spelletje

1.Bepaal wie er al eerste mag beginnen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een potje ‘steen, papier, schaar’ te spelen of de jongste speler te laten beginnen.
2.Spelers drukken om de beurt één of meerdere bubbels in. Wanneer een speler meerdere bubbels indrukt, moeten deze aaneengesloten aan elkaar zitten én in dezelfde rij. Het is dus toegestaan om alle bubbels in 1 rij in te drukken tijdens een beurt.
3.Wanneer de middelste bubbel van een rij gepopt is, mag de speler die aan de beurt is dus alleen de bubbels aan de linker óf rechterkant indrukken.
4.De speler die de laatste bubbel indrukt, verliest het spel. Niet getreurd; draai de Pop It Game om en begin opnieuw!