Enig resultaat

Badcapes en badjassen

Badcapes en badjassen zijn ideaal om te gebruiken na het badderen of om mee te nemen naar het zwembad of het strand. Je kunt je baby er lekker mee opwarmen en afdrogen. Daarnaast ziet het er heel schattig uit als je kleintje in een badcape gewikkeld is.

Een badcape is een soort klein, licht handdoekje met een capuchon. Het past mooi om je baby of peuter heen en is erg handig als je je baby snel wilt afdrogen en warm wilt houden na een bad of na het zwemmen.

Badcapes zijn vaak van badstof gemaakt, wat betekent dat ze veel vocht opnemen en snel drogen. Daarnaast zijn de badcapes die wij verkopen heerlijk zacht voor het kwestbare huidje van je baby.


Waarom een badcape in plaats van een gewone handdoek?
De capuchon van de badcape houdt het hoofdje van je baby lekker warm. Dit is belangrijk omdat baby’s veel warmte via hun hoofdje verliezen. Een badcape houdt je baby daarom comfortabel warm en knus na een bad of na het zwemmen. Het helpt ook om het haar van je baby sneller te drogen!

Daarnaast is een badcape handig om je baby lekker warm te houden op het strand, vooral als het een winderige dag is. Je kunt hem om je baby wikkelen om te voorkomen dat hij eraf valt, wat zeker niet lukt met een gewone handdoek.