Toont alle 2 resultaten

Drinkbekers voor peuters.

Wij hebben verschillende soorten drinkbekers en flessen voor kinderen in ons assortiment, zoals super schattige maar vooral handige rietjesbekers van het merk Jollein, Verkrijgbaar in verschillende kleuren en dieren. Deze hebben handige handvatten zodat je kleintje deze goed vast kan houden. Ook is de drinkbeker anti-lek en zit er een extra klepje op zodat je deze veilig in je tas kan vervoeren.

Ook hebben we hele leuke serviessetjes waar ook een drinkbeker bij zit.


Wanneer een drinkbeker gebruiken? Een leuke drinkfles is een handig hulpmiddel om je kind te helpen bij de overgang van een babyflesje naar een gewone beker. Vanaf ongeveer 6 maanden zijn kinderen klaar om te beginnen met een drinkfles.

BPA-vrij
De drinkbekers die wij verkopen zijn allemaal vrij van BPA. De bekers van het merk Jollein zijn gemaakt van bamboe en de bekers van A Little Lovely Company zijn gemaakt van Tritan en PP.

Let op: de drinkflessen zijn niet geschikt voor de magnetron.

Babyflesjes en accessoires
Op zoek naar een goed babyflesje voor jouw kindje, Wij verkopen verschillende flesjes van het merk Difrax en Dr. Brown’s.
Mijn eigen ervaring is dat met een Difrax en Dr. Brown’s flesjes zijn dat mijn zoontje veel minder last had van darmkrampjes en van zijn Reflux. De flesjes zijn verkrijgbaar verschillende leuke kleurtjes, zo kan je een bijvoorbeeld een leuke roze fles kiezen, een blauwe of een fles met een leuke printje van Nijntje of Woezel en Pip. Ook verkopen wij de flesspeentjes in verschillende maten voor wanneer deze aan vervanging toe zijn en/of als reserve.