Over Mij ( May Mays )

Al vanaf mijn 15e bezig met het verzamelen van baby spullen

Hay, mijn naam is Shirley-May

Mijn naam is Shirley May en ik ben de mama van Jims geboren op 18/08/18.
Wij wonen samen met papa Jim in Roosendaal.
Al van jongs af aan zoek en verzamel ik de leukste baby- en peuterproducten.
Als tiener had ik 6 kleine broertjes en zusjes
en mede daardoor had ik al vroeg een eigen kinderwens.

Toen ik zelf na een lang IVF-traject eindelijk in verwachting was merkte ik dat het moeilijk was om alle leuke producten te vinden die ik op Social media of op straat tegenkwam.
Vooral leuke producten als mutsjes, bibs spenen, speenkoorden, muurstickers maar ook grotere producten zoals wiegjes en bedjes kon ik maar niet in 1 winkel vinden. 👶🤰
Hiermee is het idee voor May Mays ontstaan, een online winkel waar je alle leuke maar vooral unieke baby- en peuter producten op 1 plek kunt vinden.

Bekijk de webshop

“Wekelijks nieuwe producten en nieuwe merken.”

Wij zijn gestart met een klein assortiment en doen ons best om ons assortiment wekelijks uit te breiden. We streven ernaar om een grote en mooie online winkel te worden waar jij altijd snel het product kunt vinden waar je naar op zoek bent.
Wij snappen het belang van tevreden klanten en wij doen dan ook alles voor de glimlach van de ouders en kinderen! 💫❤ 

Hoe en wanneer is het bedrijf ontstaan?

Ik heb eerst altijd in het bedrijf van mijn vriend gewerkt (Meerdo ICT) als telefoniste en als webdesigner. Ik maakte altijd webshops en websites voor andere bedrijven en ik heb al een aantal keer voor mezelf een webshop gebouwd maar durfde het steeds niet online te zetten. Uiteindelijk heb ik 14 oktober 2019 de webshop online gezet met als eerste doel binnen een week 1 bestelling en dit was uiteindelijk gelukt. Alles stond toen nog achter in de woonkamer in een paar dozen. Het werd steeds drukker en ik heb steeds meer leuke producten en nieuwe merken, uiteindelijk zijn we zelfs hiervoor ook verhuist naar St. Willebrord waar ik nu een eigen kantoor/magazijn ruimte heb. 

– May Mays