Verzenden:

May Mays probeert de bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen.
Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode je kiest.
Wanneer wij de betaling ontvangen hebben voor 14
:00 uur dan gaat hij de zelfde werkdag nog met de post mee. Alles wordt bij ons verzonden inclusief een track en trace code en normale levertijd is 1 werkdag.
(werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag)
Wij verzenden via binnen alles via DHL en op zondag en maandag worden er geen pakketjes geleverd.

Verzendtijden:

In de meeste gevallen bezorgen we je pakket binnen de Benelux al de volgende werkdag indien je op werkdagen voor 14:00uur hebt besteld. In Nederland ook op zaterdag.

Vanwege het coronavirus is je pakket soms wel langer onderweg dan gepland.
De bezorgtijd naar andere landen verschilt per bestemming.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland:

    • Brievenbus pakket €3.50
    • Pakket €5,50
    • Bestellingen > €50,- zijn gratis binnen Nederland

Naar België en Duitsland:

    • Pakket €5,50
    • Bestellingen > €50,- zijn gratis

 

Coronavirus

Het coronavirus heeft ook invloed op onze bedrijfsvoering. We volgen de situatie permanent en nemen maatregelen om medewerkers te beschermen en onze dienstverlening zo normaal mogelijk door te laten gaan. Nu het virus zich ook binnen Europa verspreidt, zijn aanpassingen onvermijdelijk.

Voorlopig heeft het virus nog geen effect op onze dienstverlening in België, Nederland en Luxemburg. Op dit moment kunt u dus gewoon pakketten versturen naar, of ontvangen uit deze landen. Houdt er wel rekening mee dat bezorgers met symptomen preventief naar huis worden gestuurd waardoor we in sommige regio’s een kleine achterstand hebben in de bezorging.

Normaal gesproken vraagt de bezorger om een handtekening wanneer hij een pakket aflevert. Om te voorkomen dat het virus zich verspreidt via het apparaat waar veel ontvangers op tekenen, doet de bezorger dit in opdracht van de geadresseerde voorlopig zelf. Hij vraagt daarbij altijd om toestemming en om voor- en achternaam. De kans op besmetting via de scanner is klein, maar op dit moment nemen we graag het zekere voor het onzekere.